Bangkok Friss Rendezvény 

Hamarosan indul a 40. autóipari vásár Thaiföld fővárosában.

A délkelet-ázsiai legnagyobb autós rendezvénye 1,6 millió látogatót vonzott.A délkelet-ázsiai legnagyobb autós rendezvénye 1,6 millió látogatót vonzott.

 

A bangkoki kiállításon 33 autómárka erősítette meg a részvételét, köztük: Toyota, Lexus, Nissan, Honda, Mitsubishi, Isuzu, Mazda, Subaru, Suzuki, Kia, Hyundai, Audi, Aston Martin, BMW, Bentley, Chevrolet, Ford, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Mercedes-Benz, MINI, Maserati, Porsche, Rolls-Royce és Volvo. Ebben az évben Thaiföldön először jelenik meg a brit McLaren.  A FOMM és a MIND, még mindig egzotikus márkák, amelyek az elektromos autókra szakosodtak. Ezen kívül 14 olyan motorkerékpár márkát kínáló vállalat lesz jelen, mint például: Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Harley-Davidson, Triumph, Vespiario és GPX.

Mint a többi autóipari vásáron, a thaiföldi rendezvénynek kihívással kell szembesülnie a fogyasztói tevékenység átadása az interneten és az online vásárlás területén. Az autó kiállítás szervezői azonban úgy vélik, hogy az ügyfeleknek még vásárlás előtt meg kell látniuk, tesztelniük és valóban megérinteniük az autót , ezért feltételezzük, hogy a vásáron hasonló számú látogató látogatja meg a 2018. évi kiadást. Aztán 12 napon belül több min 1,6 millió ember látogatta meg a vásárt. Ez az eredmény lenyűgöző lehet mindenki számára.  Minden más kiállítás eltörpül e számok mellett például az elsőszámú európai kiállítás Genf ami kb. 650 ezer látgatót érdekelt. A 40. Bangkok Nemzetközi autószalon március 27. és április 7. között kerül megrendezésre.

Related posts