Auto Friss GWM 

A Great Wall Motors bemutatja a „TANK 300 HEV Concept Car” és „ORA Good Cat GT” először Thaiföldön.

A Great Wall Motors jövő elektromos autóinak piacvezetője szeretne lenni a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon

Great Wall Motor Globális intelligens technológiát kínáló vállalatként ( Global Intelligent Technology Company), megerősítve azon eltökéltségét, hogy vezető szerepet tölt be az elektromos járművek ( xEV Leader) thaiföldi területén, összesen 6 elektromos jármű modellt ( xEV ) és járműinnovációkat szállítva. élmotor Részvétel a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a „Leading the Future” koncepció keretében rendezett kiállításon a „TANK 300 HEV” bemutatásának különleges fénypontjával. Koncepció autó” Egy modern terepjáró, amelyet az aktív játékosok szeretnek, és az ” ORA Good Cat GT ” , egy sportos elektromos macska, amelyet a közönség szeret. először Thaiföldön autóval együtt xEV Népszerű modellek, amelyek jelenleg elérhetőek Thaiföldön, köztük a teljesen új HAVAL H6 hibrid SUV, Minden új HAVAL JOLION hibrid SUV és ORA Good Cat , valamint a vadonatúj HAVAL H6 Plug-in Hybrid SUV bemutatása a thai embereknek. Sok érdekes tevékenység és különleges ajánlat mellett a Great Wall Motor Booth

 

az ASEAN Great Wall Motor elnöke elárulta , hogy „A thaiföldi üzleti tevékenységének második évében a Great Wall Motor továbbra is az első év sikerére és a vezetői vízióra épít . Elkötelezettség az elektromos járművek teljes ökoszisztémájának irányítása mellett mostanáig Több mint 6000- re növeltük az intelligens elektromos járművek számát a thaiföldi utakon, és továbbra is fejlett technológiával ellátott, biztonságos és környezetbarát elektromos járműveket szállítunk a thaiföldi fogyasztók számára . Ezért örömmel mutatjuk be Thaiföldön a TANK 300 HEV koncepcióautót . most először, lehetővé téve a rajongók számára, hogy megtapasztalják a klasszikus dizájnt, amely a modernitást és a teljesítményt ötvözi a városi vezetés életmódjával. Ezzel egyidejűleg arra fogunk törekedni, hogy Thaiföld legyen az elektromos járművek technológiai kutatásának és fejlesztésének központja. és az elektromos járműgyártás központja az ASEAN régióban Készen áll arra, hogy az elektromos autók gyártási és világpiaci exportjának központjáig terjeszkedjen. Ezen túlmenően, a 4 + 4 stratégia értelmében az ASEAN-régió piacára való behatolása érdekében, Thaifölddel a központban a Great Wall Motor hivatalosan is működik. 4 ország: Thaiföld, Laosz, Mianmar és Brunei, és a márka bevezetését további 4 országban tervezi : Malajziában, Vietnamban, a Fülöp-szigeteken és Szingapúrban, hogy az ASEAN piacot lefedje és felemelje az egész régió autóipart, hogy erősebb legyen a globális piacon. színpadon.”

 

Narong Sitalayon úr , a Great Wall Motors ügyvezető igazgatója ( Thaiföld ) Azt mondta : „A Great Wall Motors célja, hogy az Vegyük a fogyasztót középpontnak (Fogyasztóközpontú), és készen áll arra, hogy az idei évre új élményeket teremtsen az ügyfelek számára az Online-offline művelet keretében. Terveink között szerepel további öt elektromos jármű bevezetése Thaiföldön. Három márka közül 100%-ban az ORA márka elektromos autói lesznek, válaszul a növekvő thaiföldi elektromos autók trendjére, beleértve az elektromos autók használatának népszerűsítését célzó kormányzati politikát is , amely ezen alkalomból demonstrálja, hogy figyelünk az elektromos autók hangjaira. fogyasztókat, és felébreszti az elektromos autók trendjét Thaiföldön Elhoztunk egy másik terméket, amelyre a thai emberek nagyon vártak, az ORA Good Cat GT-t , amely kiemelkedő teljesítményt és letisztult sportos dizájnt tartalmaz, hogy először Thaiföldön hivatalosan is kiállítsák, hogy a fogyasztók testközelből lássák.”

 

Ezzel egyidejűleg a Great Wall Motor szándéknyilatkozatot írt alá a jövedéki minisztériummal, hogy az első szakaszban csatlakozzanak az elektromos járművek thaiföldi használatát és gyártását támogató intézkedésekhez. Ebben az első fázisban A kormány autónként 70 000 – 150 000 baht összegű támogatást ad az autó akkumulátorának méretétől függően. További előnyökkel jár az áfacsökkentés, amellyel a Great Wall Motors kész teljes mértékben együttműködni és támogatni az ilyen politikákat. Az elektromos autók használatának ösztönzése Thaiföldön. és hajlandóak rá A kormány által támogatott kiskereskedelmi árak bejelentése az ORA Good Cat Thaiföldön értékesített első szakaszában mind a 3 modell esetében az alábbiak szerint.

 

  • ORA Good Cat 400 TECH modell 989 000 bahttól 828 500 bahtig .
  • Good Cat modell 400 PRO 1 059 000 bahttól 898 500 bahtig
  • Az ORA Good Cat modell 500 ULTRA 1 199 000 baht ártól 1 038 500

 

Ezen kívül a hála kifejezésére Minden vásárlónak a szeretetért és bizalomért , amit mindig is kaptunk.A Great Wall Motors több mint 25 000 baht értékű előnyt szeretne felajánlani azoknak az ORA Good Cat ügyfeleinek , akik már az esemény előtt kiadták az autót. Aláírjon egyetértési nyilatkozatot a jövedéki hivatallal vagy 2022. március 21. előtt , amely 100 000 GWM pontot tartalmaz , ami 10 000 bahtnak felel meg , valamint az újratöltési krediteket a Great Wall Motor töltőállomásain országszerte 15 000 baht értékben

 

és segít megerősíteni Az elektromos járművek ökoszisztémája Thaiföldön, és előrelépés a teljes elektromos járművek piacán . GWM alkalmazások fejlesztése , beleértve a pontos ismeretek létrehozását a elektromos töltés az autóhasználók töltésének megkönnyítése érdekében Thaiföldön a számok folyamatosan növekszenek” – tette hozzá Narong úr .

 

  1. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Great Wall Motors 6 elektromos jármű ( xEV ) modellt és azok legújabb autóipari innovációit mutatta be. Készen áll arra, hogy különleges ajánlatokat és előnyöket kínáljon a thaiföldi vásárlóknak ezen az eseményen. hogy tükrözze a jövő elektromos autóiban betöltött vezető szerepét

 

TANK 300 HEV koncepcióautó az első tengerentúli bemutatóval

Először jelent meg a nemzetközi piacon egy elektromos terepjáró aktív motorosok számára. kiállítás után Tavaly először a Sanghaji Autószalonon . TARTÁLY 300 HEV Koncepció autó A TANK márkától , amely klasszikus dizájnnal érkezik, masszív, de eleganciában és modernségben rejtőzik. Erőteljes motorokkal és intelligens technológiákkal, amelyek készek megfelelni a városi vezetési életmódnak. A nagy első és hátsó lökhárítókkal pedig tökéletesen támogatja a kalandokat Teljesen felszerelve nagy kerekekkel, használatra készen és akár 7 vezetési móddal . Az L2+ intelligens vezetőtámogató rendszerrel és több mint 30 vezetőtámogató funkcióval együtt a TANK 300 HEV Concept Car a TANK platformra , a Great Wall Motor intelligens terepjáró platformjára épül.

 

ORA Good Cat GT, sportos elektromos macska első megjelenésével Thaiföldön

az ORA Good Cat GT hivatalos megjelenésével , egy másik népszerű, 100%-ban elektromos macskával az ORA márkától, amely izgalmas teljesítménnyel, 171 lóerős maximális teljesítménnyel és 250 Newton maximális nyomatékkal érkezik . méteres első hűtőrács, sportos karbon szálas kialakítás Hátul GT logóval ellátott, elegáns légterelő, 18 colos, kéttónusú könnyűfém keréktárcsák találhatók piros tárcsaféknyergekkel. A kabin belsejét egyedi vörös-fekete szín díszíti. Kényelmes a vezetőülés helyzetrögzítő rendszerrel és Welcome Seat funkcióval , elektromos masszázsüléssel és szellőzőrendszerrel a vezető és az első utas számára, valamint az elektromos csomagtérajtó, kihangosítva.

 

A teljesen új HAVAL H6 plug-in hibrid SUV újra megjelenése

Miután tavaly év végén Thaiföldön debütált, és elsöprő figyelmet kapott a média és a fogyasztók részéről, a Great Wall Motors bemutatta legújabb plug-in elektromos SUV-ját . Ez azért jött vissza, hogy megmutassa a rajongóknak. A thaiföldi emberek ismét közelről tapasztalják meg a vadonatúj HAVAL H6 Plug-in Hybrid SUV-t. platformra épült intelligens moduláris A GWM LEMON-t egy 1,5 literes turbómotor hajtja , amely egyesíti az elektromos motor funkcióit. és több üzemmódú DHT elektronikus hajtótengely, amely 230 lóerős maximális összteljesítményt és akár 530 Nm össznyomatékot ad , és széles vezetési tartományt támogat üzemanyagot takarít meg Akár 8 vezetési móddal, köztük egy 100%-ban elektromos vezetési móddal , amely akár 201 kilométeres távot is képes megtenni az NEDC szabványok szerint , szemet gyönyörködtető külsővel és nagy fekete hűtőrácskal, amely illeszkedik a kerekekhez 19 hüvelykes, sportos könnyűfém dizájn, intelligens LED-es fényszórók és LED-es hátsó lámpacsík , valamint 360 fokos panorámatető . A belső teret fekete-szürke színekben tervezték a Future Intelligent Cockpit koncepciója szerint , amelyhez elektronikus váltó , elektromos sebességváltó készlet tartozik . különleges magasfényű színnel , kiemelkedően és fényűzően néz ki Érintőképernyős hangkijelző intelligens központi képernyő , amely teljes körű szórakoztatást kínál, például MP3, Joox. és navigációs rendszer, automata klímaberendezés, független bal-jobb A PM2.5 légszűrőrendszerrel, valamint a legfejlettebb vezeték nélküli töltővel , Smart Key- vel és Push Start rendszerrel a hátsó ajtó Kick Sensor rendszerrel van felszerelve az automatikus be- és kikapcsoláshoz, az áramellátáshoz és a sokoldalúan használható tárolóhelyhez. sok tekintetben.

 

3 népszerű, Thaiföldön már elérhető elektromos járművet is bemutat, valamint exkluzív ajánlatokat és kiváltságokat kínál az ügyfeleknek és az autóvásárlás iránt érdeklődőknek a rendezvényen.

 

Teljesen új HAVAL H6 hibrid SUV, az első autó, amelyet a Great Wall Motors Thaiföldön dobott piacra, és a vezető helyet foglalja el. a kompakt SUV szegmensben a leszállítása óta

  • 25% -os előleg fizetése esetén 1,79%-os speciális kamatláb 48 hónapig , ingyenes első osztályú biztosítás egész évre, GWM PRO Service Inclusive (GPSI) karbantartási csomag 5 évre vagy 100 000 kilométerre, plusz autószállítás a küszöbét. és ingyen tele tankkal Autó- átvételi vagy házhozszállítási szolgáltatás hívásának joga távkarbantartáshoz és/vagy a GWM Mobile Service használatának joga 4 alkalommal .. Ingyenes sürgősségi segítség 5 évig. Szerezz 15 000 GWM pontot és sok más kiváltságot, amelyek értéke több mint 100 000
  • különlegesPRO verzióhoz További ajánlatokat kaphat 48 hónapig 0,99% -os speciális kamattal, 25%-os előleggel , valamint a végén ingyenes ablakfóliával és rakodótálcával. és sok más kiváltság 138 000 baht felett
  • Foglalt ügyfeleknek Az autó átvétele március 23 – tól 2022. április 30-ig Csatlakozhat a „HAVAL H6 HOLE IN ONE” kampányhoz, csak kattintson, hogy csatlakozzon a tevékenységhez a vezetéknév-vezetéknév és a telefonszám megadásával, valamint a GWM alkalmazás tevékenységi bejegyzése alatt a vadonatúj HAVAL H6 hibrid SUV- val való kép közzétételével . alkalmazást, majd ossza meg a tevékenység bejegyzését a Facebookon HAVAL Thaiföld. menj a személyes facebook-ra Tedd nyilvánossá a bejegyzést, és ragaszd fel. #HAVALH6HOLEINONE a Phothalai Gold Member Club tagsági kártya 1 évre való megnyerésére utalványos ajándékkártyával , vagy a Golf GURU-val a Driving Range & Tournament Workshopon való részvételre , összesen 30 nyeremény 2 500 000 baht feletti értékben .

 

Teljesen új HAVAL JOLION hibrid SUV Jó kedélyű oroszlán sok okos technológiával. Állítson fel új mércét a SUVB szegmensben lévő autók számára.

  • Előleg mindössze 5% -tól vagy részletekben akár 84 hónapig Ingyenes 1 éves első osztályú biztosítás, GWM PRO Service Inclusive (GPSI) karbantartási csomag 5 évre vagy 100 000 km-re . és ingyen tele tankkal Autó-átvételi vagy szállítási szolgáltatás igénylésének joga távkarbantartáshoz és/vagy a GWM Mobile Service 4- szeri használatához . Ingyenes sürgősségi segítség 5 évig Szerezz 15 000 GWM pontot és sok más kiváltságot, több mint 96 000 baht értékben.
  • Foglalt ügyfeleknek Vedd át az autót március 23. és 2022. április 30. között, és posztolj lenyűgöző képeket Minden új HAVAL JOLION hibrid SUV a GWM alkalmazás „ Utazás a WOW-ra HAVAL Jolionnal ” tevékenységi bejegyzésének alján . bottal együtt #Travel for wow a HavalJolionnal Szerezzen esélyt a vezető Accor Plus szállodák tagsági kártyájára és egy készpénzes ajándékkártyára , 50 nyereményre, összesen 1 210 000 baht értékben.

 

ORA Jó Macska Az elektromos macska, aki begyújtotta a thaiak 100%-ban elektromos autók piacát , és bevezetése óta erős piacvezető. 2021- ben az ORA márka változást hozott egy új márka létrehozásában , a „ Lady First ” koncepció használatával . és stratégia ” SHE ” megkülönböztetni az autópiacot Azáltal, hogy a nőket kiszolgáló márkára összpontosít. Ezt a koncepciót a Great Wall Motors közölte az első thaiföldi elektromos autó, az ORA GOOD CAT bemutatásával együtt.

  • 1,79%-os kamatlábat kap 48 hónapig , ha 25%-os előleget fizet minden modellre. Ingyenes otthoni töltő telepítéssel, ingyenes első osztályú biztosítás 1 évre, karbantartási csomag GWM PRO Service Inclusive (GPSI) 5 év Szerezzen jogot autó-átvételi és házhozszállítási szolgáltatásra 4 távkarbantartási szolgáltatáshoz . Ingyenes sürgősségi segítség 5 évig. Szerezz 15 000 GWM pontot és sok más kiváltságot, amelyek többet érnek 136 000 baht

 

A Great Wall Motor nem csak az intelligens vezetési technológiát hordozza magában. Világszínvonalú elektromos járművek vezető szerepét tükrözi, mint például a GWM LEMON Hybrid DHT Technology és a GWM LEMON E azok számára, akik meglátogatják a standot. Tapasztalja meg testközelből a jövő mozgatórugós innovációját, és élvezze a különböző tevékenységeket a GWM Fun segítségével , ahol pontokat gyűjthet ajándéktárgyak beváltásához és számos különleges díjat nyerhet az Intelligens Nagykövetekkel . ( iAM ) Vigyázzon, és adjon tanácsot. A látogatók életstílus-termékeket és Great Wall Motor ajándéktárgyakat vásárolhatnak, és lazíthatnak GWM bár és Lifestyle Lounge akik a rendezvény teljes ideje alatt szeretettel várják Önt

 

A rendezvényen regisztrálhatnak és tesztelhetnek a teljesen új HAVAL H6 Hybrid SUV, a teljesen új HAVAL JOLION Hybrid és az ORA Good Cat tesztvezetésére érdeklődők is.

 

Összességében 2022 – ig a Great Wall Motors továbbra is a következő négy fő stratégia szerint halad előre :

  • termék oldala Idén három márka öt modellje kerül piacra .
  • A forgalmazási csatornák tekintetében a GWM Stores kibővül , mind a GWM Direct Stores , mind a Partner Stores , 50 hellyel 80 -ra . Március 23- án a Great Wall Motors GWM Direct üzletet nyit a Siam Square One-ban, a város szívében. a város, amely az életstílus központja és a technológiát kedvelő új generációk találkozóhelye. Készen áll az új márkák felé való nyitásra Beleértve a szolgáltatások nyújtását a rajongóknak Emberek, akik érdeklődnek a Great Wall Motor termékek és szolgáltatások iránt
  • töltőállomás bővítése Az elektromos járművek ökoszisztémájának létrehozásának támogatása a töltőállomások számának idén 55- re bővítésével
  • Vásárlói élmény Ügyfélközpontú vagy felhasználóközpontú megközelítéssel működjön , hogy sok dimenzióban jó élményt teremtsen az ügyfelek és a márkák között. Nevezetesen egy értékesítés utáni szolgáltatási rendszer bevezetése az ügyfelek kényelmének megteremtése érdekében a GWM alkalmazáson keresztül , ideértve a töltőállomások helyének az alkalmazásba történő beépítését, hogy a töltőállomások 80 %-át lefedje . Az ügyfelek kényelmének növelése érdekében, akár keresnek, navigálnak, akár foglalnak töltőfejeket és fizetés

 

Tapasztalja meg a legfejlettebb elektromos autók flottáját intelligens jármű technológia És sok szórakoztató tevékenység a Great Wall Motortól a Great Wall Motor A4 standján a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Challenger Hall 1-3-ban , IMPACT Muang Thong Thani március 23- tól – 2022. április 3- án 12:00-22: 00 (hétköznap) és 11:00-22: 00 (szombat-vasárnap) és munkaszüneti napok )

Related posts