Alfa Romeo Auto Friss 

Alfa Romeo Tonale KÜLÖNLEGES KIADÁS: már a rendelések folyamatban vannak

  • Az Alfa Romeo örömmel jelenti be a Tonale rendelések megnyitását az exkluzív „KÜLÖNLEGES KIADÁS” verzióban.
  • Az első vásárlóknak szentelt konfiguráció, rendkívül gazdag technológiai tartalomban és kapcsolódási lehetőségekben, amelyet a jellegzetes Alfa Romeo sportosság jellemez.
  • Az első olyan autó a piacon, amelyet NFT (nem helyettesíthető token) digitális tanúsítvánnyal szereltek fel. A „blokklánc” technológián alapuló és egyedi társítással a Tonale NFT-je a vásárláskor tanúsítja az autót, és úgy fejlődik, hogy az autó teljes életciklusa során a használatot reprezentálja, abszolút előnyökkel védve az autó értékmaradványait.
  • Valódi elektromos vezetési élmény: A Tonale „SPECIAL EDITION” hibrid konfigurációban kapható, 130 LE-s 1,5-ös 4 hengeres motorral kombinálva az új hétfokozatú duplakuplungos automata sebességváltóval, amelyben egy 15 kW-os, 48 ​​V-os „P2” villanymotor található. integrált és 55 Nm, amely képes a mozgást a kerekekre továbbítani, még akkor is, ha a belső égésű motor ki van kapcsolva
  • A Tonale „SPECIAL EDITION” 5 év garanciát kínál.
  • Az FCA Bank pénzügyi ajánlatának köszönhetően már havi 299 eurótól* lehet beszállni a Tonale-ba. A Leasys Chiaro Rental formulával pedig vezetési élményt lehet megélni az autókezeléssel járó terhek és gondok nélkül.
  • A termék minősége és a kereskedelmi ajánlat az idő múlásával maximális értékmegőrzést szolgálja.
  • Új digitális vásárlói élmény, amely lehetővé teszi, hogy elsőként fedezze fel és rendelje meg a Tonale-t otthonról vagy a kereskedéstől.

 

Az Alfa Romeo örömmel jelenti be a rendelések hivatalos megnyitását a Tonale számára, amely az exkluzív „SPECIAL EDITION” kiadású változatban debütál, amelyet a csúcsminőségű összeállítás jellemez, hogy kielégítse azokat a vásárlókat, akik elsőként döntenek a vásárlás mellett. Az Alfa Romeo első kompakt SUV-ja… A jármű, amely a márka igazi metamorfózisát jelzi, amely radikálisan fejlődik, és az összekapcsolhatóság és az elektromosítás új korszakába vetítődik.
A Tonale „SPECIAL EDITION” hibrid konfigurációban lesz kínálva 130 LE-s 1,5-ös 4 hengeres motorral, rendkívül gazdag felszereltséggel, amely képes kifejezni a sportosságot és az Alfa Romeo technológiát: 20 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák – Brembo piros féknyergek – Adaptive Full Led Matrix fényszórók – Sötétített hátsó ablakok – Alumínium váltófülek – Kulcs nélküli nyitás – Automata csomagtérajtó kihangosító rendszerrel – 10,25 hüvelykes Navi touch rádió hangvezérléssel – Car Play / Android automatikus és vezeték nélküli okostelefon töltés – Sportos bőr kormánykerék – Adaptív sebességtartó automatika – Első és hátsó parkolóérzékelők tolatókamerával – Közlekedési tábla felismerés.

 

A Tonale, az első olyan autó a piacon, amelyet NFT technológiával szereltek fel

Amint azt a nemzetközi premieren bemutattuk, a „KÜLÖNLEGES KIADÁS”-tól kezdve a Tonale lesz az első olyan autó a piacon, a világon exkluzív, amelyet NFT technológiával szereltek fel. (Non-Fungible-Token), abszolút újdonság az autóiparban. Az Alfa Romeo valójában az első gyártó, amely az autót NFT digitális tanúsítvánnyal kapcsolja össze. A technológia a „blockchain kártya” koncepción alapul, egy titkos és nem módosítható digitális regiszteren, amelyen az egyes autókra vonatkozó fő információk szerepelnek. Ez a jellegzetes off-board funkció, amely azonnali és tartósan használható, kiemeli az Alfa Romeo innovatív jellegét. A vevő választása alapján az NFT jelenti az autó élettartamára vonatkozó adatokat, így olyan tanúsítványt generál, amely garanciát jelenthet az autó jó karbantartására, alátámasztva ezzel annak maradványértékét. A használtcikk-piacon

 

Csatlakozási lehetőségek és szoftver, amelyet a vezető érzésének javítására terveztek

Az Alfa Romeo a szoftverek és a csatlakozási lehetőségek használatát úgy értelmezi, hogy fokozza a vezető érzéseit, aki a középpontban van és marad is. Ez az oka annak, hogy a Tonale a legfejlettebb technológiával van felszerelve, hogy összekapcsolt és kényelmes élményt biztosítson, miközben megőrzi az Alfa Romeóra jellemző vezetési élményt. A Tonale alapfelszereltségként kínál egy teljesen új integrált infotainment rendszert, amely a testreszabható Android operációs rendszernek és a 4G kapcsolatnak köszönhetően az „Over The Air” (OTA) frissítésekkel garantálja a folyamatosan frissülő tartalmakat, funkciókat és szolgáltatásokat. Ez a rendszer egy teljesen digitális 12,3 hüvelykes képernyővel, a fő  érintőképernyővel rendelkezik 10,25 „és egy kifinomult, rugalmas multitasking interfész, amely lehetővé teszi, hogy mindent szem előtt tartson anélkül, hogy elterelné a figyelmét, és garantálja az „okostelefonhoz hasonló” élményt. A két nagy Full TFT képernyő 22,5” összméretével a szegmens „kategóriájában a legjobbat” képviseli.
Technológia a biztonság és a kényelem szolgálatában is: az autonóm vezetés 2. szintű, új ADAS rendszerekkel (Advanced Driver Assistance Systems), amelyek az Alfa Romeo filozófiája szerint lépnek közbe. A szoftver ebben az esetben is a márka DNS-ének szolgálatában áll, mindig a sofőrrel a középpontban. Ezért minden rendszer beavatkozik anélkül, hogy eltorzítaná a sofőr érzéseit, akik kezében marad az irányítás és a vezetési érzelmek.

 

A legmodernebb villamosítás, mint a márka DNS-ének jellegzetes vonása

A Tonale a márka természetes belépését jelzi az elektromosság világába, de vakmerő hozzáállásához híven az Alfa Romeo paradigmát határoz meg: az elektromosításnak a márka és DNS-ének szolgálatában kell állnia, azzal a küldetéssel, hogy újra feltalálja a sportszerűséget a 20-as években. első században. Konkrét elkötelezettség a fenntartható mobilitás felé orientált jövő felé, amely ugyanakkor hitet tesz az alapértékekben. A „SPECIAL EDITION” változat a 130 LE-s hibrid motorral, valamint az új hétfokozatú, 48 voltos, 15 kW-os és 55 Nm-es „P2” villanymotorral kombinált hibrid motorral debütál, amely még kikapcsolt belső égésű motor mellett is képes továbbítani a mozgást a kerekekre.

 

„Lelknyugalom-orientált” kereskedelmi ajánlat

Az exkluzív SPECIAL EDITION piacra dobott verzió kereskedelmi ajánlatát úgy alakították ki, hogy teljes „nyugalmat” kínáljon az ügyfeleknek, és megóvja a maradványértéket:

  • Meghosszabbított garancia 5 évig
  • Az FCA Bank és a Leasys különböző ügyféligényeire szabott mobilitási és beszerzési megoldások készlete:
  1. Az FCA Banknak köszönhetően azonnal kipróbálhatja az új Alfa Romeo Tonale vezetési élményét. A Bank egyetlen pénzügyi ajánlatot kínál ügyfeleinek , mindössze havi 299 eurós törlesztőrészlettel *, és a szerződés lejártakor három különböző lehetőség közül választhatnak: az autó cseréje új vásárlásával, az autó megőrzése egy ideig. az Utolsó Fennmaradó Részletet vagy annak refinanszírozását, vagy visszaküldését. Ezenkívül az FCA Bank a márka és az Alfa Romeo világa minden szerelmesének ajánl egy pénzügyi „híd” ajánlatot, amely lehetővé teszi, hogy azonnal Stelviót vezessen, miközben a Tonale-ra vár, exkluzív előnyökkel és kedvező feltételekkel, amelyeket közvetlenül a helyszínen fedezhet fel. márkakereskedés.
  2. Fénybérléssel _A Leasys-ből felszállhat az új Tonale fedélzetére, hogy teljes szabadságban, az autókezeléssel kapcsolatos terhek és gondolatok nélkül élvezhesse a vezetési élményt. A Noleggio Chiaro az a képlet, amely lehetővé teszi a hosszú távú bérlést teljes körű szolgáltatásokkal (ami az UMOVE alkalmazásnak köszönhetően okostelefonról is könnyen kezelhető): RCA lefedettség, közúti segítségnyújtás, rendes és rendkívüli karbantartási szolgáltatás, valamint lopás-, tűz- és kárelhárítási fedezet és az I-Care infomobilitási szolgáltatás. Ezenkívül a Noleggio Chiaro esetében az ügyfélnek elővásárlási joga van az autó megvásárlásakor a bérleti időszak végén. Az ajánlat havidíja 389 eurótól (ÁFA-val) és 14 500 euró előleggel (ÁFA-val) jár. A képlet 36 hónapot és 30 000 km-t tartalmaz.

 

Még az „ügyfélélmény” is teljesen újrafogalmazott: a vásárló megrendelheti a Tonale-t megbízható kereskedőjéhez fordulva, vagy regisztrálhat az innovatív online platformon, ahol érdeklődésének kifejezésével néhány egyszerű lépésben az univerzum részévé válhat. Alfa Romeo Tonale.

 

A Tonale „SPECIAL EDITION” hamarosan elérhető lesz a Hybrid 160 CV változaton is, amely iránt eleve az új online platformon lehet majd érdeklődni.
Az Alfa Romeo Tonale a Giulia és a Stelvio termékcsaláddal összhangban álló egyszerű tartománylogikát kínál majd, amelyeket négy felszereltségi szint – Super, Sprint, Ti és Veloce – különböztet meg, amelyek mindegyike jól meghatározott karakterisztikával felel meg a legigényesebb vásárlók igényeinek. A Super felszereltségi szint az átjáró az Alfa Romeo világába. Aki még sportosabb konnotációjú élményre vágyik, az választhatja a Sprint összeállítást. A Ti felszereltségi szinttől kezdve, elegánsabb és jellegzetesebb, elérhető lesz a Veloce felszereltségi szint is, hogy a teljesítmény és a sportosság terén a maximumot érje el.
A Tonale árképzési megközelítése összhangban van a termékpaletta egyszerűsítésének és racionalizálásának logikájával is, a vásárlás pillanatától kezdve a vevő útja során lineáris, egyszerűsített és átlátható stratégiát ötvözve a vásárlóval.

Related posts