Auto Friss Kia 

Az elektromos mobilitás, az új KIA Niro

És hogy ezt megtudja, a Kia elindítja a projektet
„Csodálatosan hangzik” Mahmooddal együtt

  • A Kia örömmel mutatja be az új Nirot, a fenntarthatósági crossover kiáltványát
  • A Niro megjelenésének támogatására elindul a „Sounds Wonderful” digitális tehetség, egy olyan formátum, amely a fiatal feltörekvő zenei tehetségeket hivatott kiemelni.
  • A „Sounds Wonderful”-t egy kivételes vendég segíti: az énekes-dalszerző Mahmood
  • Fiatal, tehetséges ésnonkonformista, egyedi stílussal, Mahmood megtestesíti Niro új szellemét

Majdnem tíz év telt el azóta, hogy a Niro először megjelent a 2013-as Frankfurti Autószalonon. Tíz év, amely alatt a Kia fejlődött, megváltozott, autógyártóból a fenntartható mobilitási megoldások ambiciózus globális szállítójává vált. Napjainkban, akárcsak tíz évvel ezelőtt, Niro sem szűnik meg meglepetést okozni, köszönhetően az újdonság aura nagykövetének, aki mindig is megkülönböztette őt. Itt van tehát, hogy az új Niro új energiával feltöltve érkezik nemzeti piacunkra, egy igazi új zenével az elektromos mobilitás körképében.

A márka új pozíciója és a friss levegő lélegzete alapján a Kia egy különleges projektre gondolt az Új Kia Niro bevezetése előtti támogatására, a „Csodálatosan hangzik” néven.

De miből áll?

Az alapkoncepció az, hogy nem minden tehetséges zenésznek volt megfelelő lehetősége arra, hogy tehetségét és művészi inspirációját a lehető legjobban kifejezze. Éppen ezért a Kia segít, aki beazonosít néhányat, hogy lehetőséget adjon nekik, hogy megvalósítsák minden feltörekvő művész álmát: egy igazi színpadon léphessenek fel egy ismert előadó mellett.

Azonban nincs tehetség egy vendégszereplő nélkül, aki ezt a kitüntetést teljesíti, és a Kia nagyon magasra törekedett e tekintetben: a feltörekvő tehetségek felfedezésében nem más, mint az énekes-dalszerző, Mahmood lesz az útmutatása, aki eklektikus és képes kifejezni saját képességeit. egyedülálló lény, akárcsak Niro.

A fiatal tehetségek edzői tevékenységében két szakember segíti őt a zenei szektorban: Riccardo Schiara, alias Arashi (énekedző) és Michele Zocca, alias Michelangelo (producer).

Schiara egy olasz énekes-dalszerző, eredetileg Alessandriából származik, aki miután 2014-ben az X-Faktor döntőse volt, „Arashi” néven kezdett bejárni az olasz zenei életet. Az övé egy nagyon egyedi művésznév: amellett, hogy japánul „vihart” jelent, ez az álnév a vezetéknevének anagrammája. Zocca, a másodedző Cremonában született, olasz producer, zeneszerző, multiinstrumentalista és hangmérnök, aki főként a kezdetek óta követett Blancóval való együttműködéséről ismert. Mindketten Mahmooddal együttműködő alakok, akik nagy hozzáadott értéket fognak hozni a projektbe azáltal, hogy minden tapasztalatukat átadják a fiatal művészeknek, akik a tehetség főszereplői.

Mahmood a két edzővel együtt kalauzolja majd a művészeket a növekedési pályájukon, amelyről a Kia digitális és közösségi csatornáin megjelenő videókon keresztül mesélnek majd. A művelet július 9-én fejeződik be Brescia-ban, a Campo Marte Arénában, amelyet a tehetség nyertese nyit meg.

Fiatal, tehetséges, nonkonformista és olyan stílusban erős, amely miatt elkelt koncertjei Olaszországban és a legfontosabb európai színpadokon, Mahmood lesz az az arc, aki támogatni fogja az új Niro megjelenés előtti szakaszában, a crossover, amely megnyitotta a koreai márka fenntartható mobilitásának korszakát Európában és a világon.

„A Kia céljai nem más, mint kihívások, mind Olaszországban, mind globálisan. Valójában nem rejtély, hogy a Kia vezető szerepre törekszik a fenntartható mobilitás piacán és az intelligens mobilitási megoldások terén – magyarázza Giuseppe Bitti, a Kia Italy vezérigazgatója – 2022-ben már az EV6 is diadalmaskodott az Év Autója címmel. most arra készülünk, hogy egy másik elektromos kiváló termék, például a Niro piacra kerüljön. Ezen előfeltételek tükrében az a kívánság, hogy egyre jobban megszilárdítsuk azt a technológiai értéket, amelyet a piac az évek során termékeinknél felismert, és miért ne tudjunk örülni más fontos célok, elismerések megvalósulásának.”

„Az új Niro célja, hogy a dizájn és a technológia szempontjából igényesebb célokat érjen el – magyarázza Giuseppe Mazzara, a Kia Italy marketingkommunikációs és CRM igazgatója – A miénk olyan vásárló, aki nem akar megfelelni, hanem egyedit keres. stílus, amellyel kompromisszumok nélkül fejezheti ki személyiségét. Éppen ezért gondoltunk Mahmoodra, hogy támogassa a Niro megjelenését: egy olyan művész, aki képes elvarázsolni fiatal és idős rajongóit, valamint saját egyedi és utánozhatatlan stílusát javasolja.”

„Örülök, hogy együttműködhetek a Sounds Wonderful projektben.” – mondja Mahmood – egy Kia projekt, amely a fiatal feltörekvő zenészek tehetségét támogatja. Ez egy olyan téma, amelyre nagyon érzékeny vagyok, és amelyre művészi pályafutásom során is nagy figyelmet fordítok.

A „Sounds Wonderful” júniusban indítja el az autók bevezetését megelőző kampányt, abban az időszakban, amikor már ki lehet próbálni és megrendelni az első olasz piacon elérhető autókat.

Related posts