Auto Friss Nissan 

A NISSAN SEGITSÉGET NYÚJT A TÖRÖKORSZÁGI HELYZET RENDEZÉSÉHEZ

A Nissan Motor Co. Ltd. egy legfeljebb 1 millió eurós segélycsomagot hozott létre Törökország folyamatos humanitárius válságának támogatására a közelmúltban a régiót sújtó pusztító földrengéseket követően.

Az alap 750 000 eurós azonnali adományt tartalmaz Turk Kizilaynek, a Török Vörös Félholdnak. A szervezet létfontosságú kutatási és mentési műveleteket végez, és a hét minden napján, 24 órában sürgősségi segélyt nyújt a helyszínen, beleértve az élelmiszert, gyógyszert, takarókat és pszichológiai támogatást.

Az adomány hozzájárul az életmentésre és a katasztrófa sújtotta emberek támogatására Törökország legsúlyosabban sújtott területein folytatott szélesebb körű nemzetközi erőfeszítésekhez.

A Nissan további 250 000 eurós alapot bocsát rendelkezésre, hogy megduplázza azon alkalmazottai és partnerei adományait, akik közvetlenül szeretnének segíteni.

A földrengéseket követően a Nissan törökországi személyzete 25 000 euró értékű teherautónyi élelmiszert és ruhadarabot, köztük bébiételeket, alapvető cikkeket küldtek az érintett területekre, miközben a Nissan alkalmazottai továbbra is önkéntesen támogatják őket.

Guillaume Cartier, a Nissan AMIEO (Afrika, Közel-Kelet, India, Európa és Óceánia) elnöke a következőket mondta: „A törökországi helyzet hatalmas méretű emberi tragédia. A Nissan összes alkalmazottja nevében küldöm gondolataimat és legmélyebb részvétemet azoknak, akik e katasztrófa következtében szenvedtek. Megígérjük, hogy teljes mértékben támogatjuk.”

Related posts