Auto Bangkok Friss Rendezvény 

Eljött az idő meg is volt a sajtótájékoztató!

A Grand Prix International Public Company Limited, a 45. Bangkok Nemzetközi Autószalon, amely szerint az autó és a motorkerékpár piac nyüzsgő lesz. A vezető autógyártók, Európa, Japán, Kína, India és Vietnam után akár 49 márkát is jelöltek meg.

DR. PRACHIN EAMLUMNOW, a Grand Prix International Company Limited vezérigazgatója, mint a Bangkok rendezvény elnöke A 45. nemzetközi autókiállítás azt mondta: „A 45. Bangkok Nemzetközi Autószalonon a” örömteli tapasztalatok mobilitása „fogalma alatt állt: a szórakozás tapasztalata, amikor az autóipar és az élő technológia útja. Utazás, hogy találkozzanak, hogy találkozzanak. A járművek szépsége, kihívást jelentő technológia, tükrözve a kreativitást és az innovációt Töltse ki a boldogságot És minden utazás szórakozásának tapasztalata. „Készen áll a környezetbarát technológia támogatására és üzleti lehetőségek megteremtésére az ország számára.”

Az idei rendezvényre Összességében a résztvevők száma visszatért, hogy növekedjen, mint a tehén válság előtt. Nyilvánvaló terjeszkedésnek tekintik És jó jele a thaiföldi autóiparnak Bár a tavaly elején az autóipar növekedési üteme csökken, de úgy gondolja, hogy Bangkok erőssége mellett Nemzetközi Autószalon, amely autókat és motorkerékpárokat gyűjt Beleértve a különféle berendezéseket Az egyik esetben a thai gépjármű -iparág teljes imázsát stimulálja a növekedéshez.

A 45. Bangkok Nemzetközi Autószalonon együttműködést kapott Turisztikai és Sportminisztérium, a Thai Autóipar Szövetsége, a Thai Autóipari Szövetség, a Thai Autóalkatrészek Szövetsége, az Intelligens Traffic Trusting System és a Thaiföld Royal Thai nagykövetsége A Borommaratracha (R.E.) és az Impact kiállítási Menames Co., Ltd. nagyon jó az eseményen.

MR. JATURONT KOMOLMIS, a műveleti vezérigazgató Különleges tevékenységi vonal, a Grand Prix International Company Limited és a Bangkok alelnöke A 45. Nemzetközi Autószalon kimutatta, hogy „az idei munkák több mint 49 vezető autó- és motorkerékpár -gyártó és új autók figyelmét kapták. Gyere el legalább 20 modellt, amelyek ebben az évben vannak olyan hiperkoncepciók, mint a Mercedes-Benz Vision One-Eleven és a Nissan Hyper Tourer koncepció, hogy színeket hozzon létre az eseményen is.

Vannak még A legfontosabb események, mint például a Lotus ELETRE, a 100%-os lótuszos SUV SUV SUV SUV SPORPose Sport Car, a Lotus Emira, mind az I4, mind a V6 feltöltött, az új Jeep Wrangler 2024, az új Volvo Ex30, a Full Electric Car. Vagy lesz az első kínai autó, a Changan, amely elindította az első Lumin Mini EV -t a rendezvényen, miközben az MG -t hivatalosan megnyitották az MG4 D arcmaszkárra, amelyet Honri követ, amely 4 -Seat Boma Boma -t indított.

Mint a vietnami járművek, mint például a Vinfast, elindítva egy elektromos SUV VF 7 -et és egy VF Wild Power kisteherautót.

Míg a Honda motorkerékpár-társaság új elektromos robogó MotoCompacto-t indít, és poggyászot tervez az uni-egy kerekes székkel anélkül, hogy az emberekre támaszkodnia kellene.

Ezt az összes autógyártó is támogatja. A fülke tervezésében és dekorációjában Hogy vonzza a látogatók figyelmét a termék meglátogatására Melyet az egyes táborok fülkéjének kialakítása jóváhagyott

Anya társaság külföldön És az építési tervezési költségvetés használata meglehetősen magas, ami várhatóan az év légkörének visszatérése ugyanolyan színű, mint korábban

„azonban A társaság úgy véli Az elektromos autógyártók belépése Kínából és Vietnamból színesebbé teszi az autópiacot Thaiföldön. És jó lehetőség a fogyasztók számára, hogy úgy dönthessenek, hogy szükség szerint használják az autókat, ésszerű áron És ami a legfontosabb: a látogatók választhatnak autók és motorkerékpárok, minden márka, minden modell és minden CM Penh vásárlását, amelyeket az országban is eladnak. ”

Ez az esemény miatt a szervező növeli a média vagy a sajtónap dátumát 2 napra, ami 2024. március 25 -én és 26 -án van, hogy megkönnyítsék a média összes munkáját.

Teljesen dolgozzon Mely az egyes márkák bemutatásának ütemezése nem túl hideg Az egyes márkák bemutatási ütemtervéhez letölthető a www.motorsshow.in.th oldalon.

V.I.P: 2024. március 25., hétfő, 12:00 – 20:00

1. sajtónap: 2024. március 25 -én, hétfőn 10:30 – 20:00

2. napi sajtónap, 2024. március 26., kedd, 9:59 – 18:00

Hivatalos megnyitó ünnepség

Nap a nagyközönség számára: március 27., szerda, 2024. április 7., vasárnap, összesen 12 nap.

Szombat-vasárnap 11:00 óráig: 00: 00 óráig.

Hétköznap 12:00 – 22:00 óráig.

A helyszín: Challenger Building 1-3 és az Impact Forum 4. csarnoka, az ütközés Muang Thong Thani

„Az idei rendezvénycélhoz A vállalat növekedési célt tűzött ki mind a látogatók számára, mind a fenntartások számára, és a rendezvényen körülbelül 15-20 százalékot jelentett a tavalyi évhez képest. Sok területen a pozitív tényezők miatt Különösen az új autógyártók belépése, tehát úgy gondolja, hogy a Bangkok International Autószalona határozottan sikeres lesz, ahogyan valaha is elmúlt ”

MR. ANOTHAI EAMLUMNOW, a Grand Prix International Public Company Limited vezérigazgatója és az alelnök azt mondta: „A” Bangkok International Autószalonon „ezúttal, én, mint alelnök. Az esemény megtiszteltetés és köszönet mindenkinek. Természetesen az autók, motorkerékpárok, motorkerékpárok mellett És dekorációk, amelyek közül választhat Válassza a Vásárlás lehetőséget A szervező különféle tevékenységeket is készített. Sok látogató támogatása ”

Ezenkívül ez egy autóipari show, amelyre a világ minden tájáról figyelmet kapott. Ebben az évben a világ minden tájáról több mint 300 média regisztrált a rendezvény meglátogatására, amely az előző évhez képest, mintegy 200 embert, és várhatóan képes lesz a munkáról szóló hírek elosztására a különféle médiumokon keresztül. Kiegészítve több mint 1000 platformon szerte a világon, megmutatva, hogy a Bangkok International A Thai Motor Shows valóban globális eseményként ismeri el.

Olyan tevékenységekért, amelyek készen álltak a látogatók fogadására Van egy digitális motoros sport tevékenységünk is. A szervező ugyanazt a szimulátorjátékosot készítette, amelyet az FIA Motor Sport játékversenyén használtak a látogatók számára, hogy lehetőséget kapjanak az autóverseny megtapasztalására. Ebben az évben az FIA Motor A sportjáték megváltoztatta a Gran Turismo -tól az Assetto Corsa Perspizione -ig, egy nagyon népszerű autópályára használt játékot. Ezért az idén a verseny A szervező ezután úgy döntött, hogy az Assetto Corsa Perspizione játékot használja.

Amely az elmúlt évben A szervező sportolókat küldött, hogy vegyen részt az ázsiai csendes -óceáni Motorsports bajnokságon, 2023 -ban, Malajziában. Hogy felkészüljön a thaiföldi sportolókra, hogy vegyenek részt az októberben megrendezésre kerülő FIA Motor Sport játékversenyen.

MR. PEERAPHONG EAMLUMNOW, a Grand Prix International Public Company Limited üzleti fejlesztési igazgatója és az esemény alelnöke „Az esemény 45 éve alatt kidolgoztuk a megállapodás formáját. Folyamatos munka Hogy a terület kezelésének kérdése A tervezési szabályok megváltoztatása Valamint a fülke építésének ideje A látogatók minden évben megtapasztalják az új termékek bemutatásának tervezését és módszerét. A résztvevőktől minden évben ”

Amellett, hogy fontosságot ad a terület kezelésében És a munka formája A látogatók tapasztalatainak is fontosságot adunk. Különböző rendszereket fejlesztettünk ki mindkét látogató támogatására és megkönnyítésére. És a résztvevők folyamatosan

Ebben az évben a szervező a Grandprix.Group Line hivatalos fiókját vagy vonalát is kifejlesztette. Folytassa a tavalyi évtől A kártyák vásárlásának kényelme, vagy a regisztrációhoz használt kényelem növelése az esemény meglátogatásához És amelyet kommunikációs csatornaként is használnak A társaság között A fogyasztókkal az autóipari információk küldésében Új szolgáltatási stílusok

Mind az autócsoport, mind az életmód -csoport, amelyet a vállalat folyamatosan fejlődött a tavalyi évhez képest. Hogy támogassa a vállalkozás növekedését a jövőben

Létrehozott egy Grand Prix adatközpontot és a FullLoop rendszer használatát a fogyasztók viselkedésének és igényeinek elemzésére. A társaság számára Hozza létre, hogy fejlessze azt, amit a résztvevőknek fognak bemutatni És a látogatók Jobb

A vállalat mindig is előzetes gondozást és tapasztalatokat vagy ügyfél -tapasztalatot (CX) adott, mivel a fogyasztók benyomása a fogyasztók számára csatlakozik a jövőbe való visszatéréshez.

Ebben az évben a Tiktok Autószalon és a Tiktok HashTah Challenge tevékenységekhez folytatott második évre folytatjuk a csatlakozást a Tiktok Thaiföldhez. Amelyet ebben az évben a hashtag használatára használtak, az alábbiak szerint: #MotorsShow2024, #GrandPrixMotorsshow, #tiiktok Love the Car, hogy csatlakozzon a díjhoz.

A belépési jegy ára továbbra is 100 Baht, és a legkülönlegesebb a valódi rajongók számára. Tapasztalja meg a 45. motoros kiállítást és a VIP Diamong Lounge -t. A 14 napos rendezvényen, 999 Baht áron, minden nap meglátogathatja az eseményt, snackeket és italokat is fogyaszthat. Van egy parkoló és egy ajándéktárgy. Csatlakozzon a Lumin Electric Car és a Honda Yamaha Kawasaki márkanév és a Suzuki 4 motorkerékpárjának nyerésére a jegyvásárlók számára.

Az autók és motorkerékpárok fenntartása érdekében az eseményen nyerje meg az MG4 Electric D Véziót és a Zeeho AE6+ motorkerékpárot.

A 45. Bangkok Nemzetközi Autószalonát az 1-3. Challenger Hallban tartották, az Impact Muang Thong Thani-ban, 2024. április 7-én, megnyitva az esemény meglátogatását, hétköznapokon 12.00-kor, és 11:00 órától nyitva tartja az eseményt, hogy meglátogassa az eseményt 11:00 órától. -22.00 óra szombaton, vasárnap és az ünnepnapokon.

#Motorsshow2024
#Grandprixmotorsshow
#Tiiktok autó szerelem
#Prang Prix csoport
#GrandPrixGroup
#SPECIARACTBYGRANDPRIX
#GrandPrixxPectrum
#BangkokinternationalMotorsshow
#GrandPrixinternationalPublic Company Limited
#PNewsGrandPrixGroup

Related posts