Auto Bangkok Friss 

Ezennel végetért és megkaptuk a számokat! A Toyota a legjobb!

összesen 58 611 autót értékesítettek 2 hét alatt

 

A március 27. és április 7. között megrendezett ” 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon ” összesen 58 611 járművet foglaltak le a rendezvényen – ez 27,5 % -os növekedés az előző évhez képest. Ennek a növekedésnek egy része az esemény során bemutatott új autó- és motorkerékpár-modellek bemutatásából, valamint az autógyártók eladásösztönző kampányaiból fakadt. Ezen túlmenően az eseményt nagyszámú, 1,6 millió látogató vonzotta.

Jaturont Komolmis úr , a Grand Prix International Public Company Limited operatív igazgatója , a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalon alelnökeként elárulta, hogy „Az idei eseménynek köszönhetően jelentős számú új vállalkozó érkezett, különösen Kínából és Kínából. Vietnam új elektromos járműmodellek széles skáláját mutatja be a fogyasztóknak felfedezésre és vásárlásra, több százezertől több millió bahtig terjedő árakkal. Ez jelentős fogyasztói érdeklődést váltott ki, így összesen 1 610 972 résztvevő volt. Ennek eredményeként a rendezvényen belüli gépkocsi- és motorkerékpár-foglalások száma meghaladta az 58 611 darabot – 5173 motorkerékpár és 53 438 személygépkocsi. Figyelemre méltó, hogy a rendezvényen belüli foglalások több mint 32,78%-a elektromos autókra vonatkozott.”

„Továbbá a kínai elektromos autók iránt az európai gyártók elektromos autóihoz hasonló érdeklődést váltottak ki, mint például a Mercedes-Benz, a BMW és a Volvo. Az elektromos autók együttes lefoglalása meghaladja a 17 517 darabot, ami a teljes foglalás több mint 32,78%-át teszi ki. Eközben a belsőégésű motorral szerelt járművek továbbra is fenntartják a foglalások jelentős részét, több mint 35 921 darabbal.”

„A fogyasztói magatartást tekintve figyelemre méltó visszhangot kaptak az autószalonon újonnan bemutatott autómodellek, sokan most először foglaltak helyet a rendezvényen. Ez a kiélezett tárgyalásokból is megfigyelhető, különösen az utolsó hétvégén, amikor a foglalások száma megduplázódott a szokásos napokhoz képest. A megváltozott fogyasztói magatartások miatt azonban, igazodva a nagyobb vásárlási érték iránti igényhez, sokan új, jobb ár-érték arányt kínáló autók vásárlása felé fordultak. E változás ellenére a luxusautók piaca továbbra is folyamatosan növekszik, amit az autógyártók hajtanak végre, akik szinte minden modellben új változatokat és termékeket dobnak piacra, az eladások ösztönzése érdekében.”

„A motorkerékpár terén idén 5 kínai elektromos motorkerékpár-gyártó márka vett részt a rendezvényen. Ezek az elektromos motorkerékpárok a látogatók körében is jelentős érdeklődést váltottak ki, így összesen 5173 villanymotor-foglalás történt a rendezvényen belül.”

A „46. Bangkoki Nemzetközi Autószalon” 22025. március 26. és április 6. között kerül megrendezésre az Impact Challenger 1-3, Muang Thong Thani városában.

Related posts