Auto Bangkok Bentley Friss Rendezvény 

A Bentley Bangkok hivatalosan bemutatja a BENTAYGA S HYBRID-et, egy vad luxus sportterepjárót.

Különleges ajánlatokat kínálunk azoknak, akik érdeklődnek Bentley autók iránt.

 

Calista Tambayong, a Bentley Motors Asia Pacific marketing- és közkapcsolati igazgatója A sajtótájékoztatón kiderült, hogy 2023 Bentley Asia Pacific Új rekordot döntött több mint 2 , 121 leszállított autóval . A globális eladások 16 százalékát , 13 560 járművet kitevő Thaiföld természetesen fontos piac a Bentley számára. Tavaly a történelem legmagasabb szállítási rekordját is felállította.

 

Ez a siker az új autómodellek iránti érdeklődés és kereslet jelentős növekedéséből fakad Mulliner és Azure Thaiföldön. A mai új Bentley modellek változatosabb igényeket képesek kielégíteni a vezetési kényelem és a modellek luxusa tekintetében . Az Azure és kiváló teljesítménye és vezetési teljesítménye Sebesség és S

 

Thanathip Suk Pool A Bentley Bangkok, az AAS Auto Service Company Limited értékesítési vezetője hozzátette: 2023-ban Újabb sikeres év volt a Bentley Bangkok számára. Több mint 70 Bentley autót szállítottunk le , ami cégünk 20 éves történetében a legtöbb szállítás . A Bentley autók hivatalos importőre és forgalmazója Thaiföldön, és ez a mi cégünk új rekord.

 

Az évre 2024-ben továbbra is világszínvonalú utazási élményeket fogunk nyújtani. ultra luxus Új Bentley autótermékekkel és almodellekkel, amelyek minden életstílus igényeit kielégítik. Minden igényt kielégítsünk innovációval és kiváló autótechnológiával. kiváló minőségű kivitelezéssel, ami egyedülálló Ez a kulcsa annak , hogy a thaiföldi ultra-luxusautó- piacon és tudásbeli felkészültségünkkel az elsők maradjunk . Szakértő személyzet és a Bentley Motors Asia Pacific nagy támogatása. Arra késztet bennünket, hogy folyamatosan és fenntarthatóan haladjunk előre egy olyan fontos változás felé , hogy a teljesen elektromos Bentley autók egyetlen importőrévé és szervizévé váljunk Thaiföldön. szénsemleges minősítéssel együtt. a közeljövőben .”

 

A BENTAYGA S HYBRID többcélú, sportos stílusú autónak számít , amely elegáns és agresszív díszítéssel tűnik ki az utastérben és kívül egyaránt . Készen áll arra, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson a V6 hibrid motor erejével , kielégítve azok igényeit, akik szeretik a luxust, de szeretik a sebességet. Szeretem a sportosságot.

 

Bentayga S Hybrid modell fénypontjaihoz Ez a Bentley autómárkára jellemző, luxussal teli sportos stílusú dekoráció, mint például a Blackline Specification dekorációs készlet. Kifinomult, fekete árnyalatok helyettesítik a polírozott fémet a teljes külsőben.

 

Glacier White árnyalatában kapható, amely elegáns és fényűző megjelenést kölcsönöz neki . Ezt az árnyalatot a Continental GT 2002- es piacra dobásához hozták létre , oldalait „S” logóval kiegészítve. ” S ” kivitelű könnyűfém keréktárcsák Fekete árnyalatok – fényes, mérete 22 hüvelyk Polírozott fém borításával és piros féknyergeivel mindenki figyelmét felkelti . A hátsó részt Speed spoiler is díszíti . és fekete ovális kipufogócsövek A karcsú és agresszív díszítések sportosságot adnak a Bentley ‘ S ‘ modellnek. tökéletesen

 

A Bentayga S Hybrid belseje a Bentley márkához illően fényűző és modern stílusban díszített, mély Imperial Blue árnyalatban.Az észak-európai tengerszint feletti hegyvidék mentes a rovarcsípéstől , amely foltokat okozhat a bőrön. A sportosságot az „S” alakú utasülés kialakítása is meghatározza, amelyet az utasülésen krémszínű hímzett „ S” logó díszít, amely kontrasztot alkot a sötétkék árnyalattal. A kabin belsejében

 

Ezen kívül a kabinban van Bőr és Dinamica bársony kombinációjával díszítve . Motorsport versenyautók utasterében használják, hogy sportos légkört teremtsen az utastérben. Egy másik különlegesség az elülső konzol és a kabinajtók díszítése, puha fehér árnyalatú Piano Linen by Mulliner furnérral az egyszerű, elegáns stílus érdekében. Piano Black furnérral, amelyet a középkonzol díszítésére használnak , kiegészítve ” S ” logóval. Fém típus a szellőzőnyílás körül és az ajtószárny világít

 

modell Az S egy, a Continental GT Speed- hez hasonló grafikával rendelkező, a motorsport által ihletett digitális vezetőmérőt is tartalmaz , és a vezérlőtárcsát úgy tervezték, hogy tükrözze az autó teljesítményét a Continental GT Speed modellben. Sebesség elektromos energiamérővel együtt

 

A Bentayga S Hybrid a hatalom tulajdonosa. A 3,0 literes V6- os benzinmotor új villanymotorral és akkumulátorral dolgozik. Több mint 456 lóerőt termel, kiemelkedő menetteljesítményt biztosít mindössze 5,3 másodperc alatti 100 kilométeres óránkénti gyorsulással és 254 kilométer per órás maximális sebességgel.

 

A kiváló teljesítmény mellett Bentayga S hibrid Jobb vezetési élményt biztosít Sport üzemmódban is, ahol a V6 TFSI motortér hangját úgy fejlesztették ki, hogy növelje a sportosság élvezetét vezetés közben. A menetcsillapítás 15%-os növekedése mellett az alváz merevebb is. A vezető dinamikusabbra állíthatja a Sport módot. míg a kipufogócső izgalmas hangzást biztosít az utastérben.

 

Az AAS készen áll arra, hogy a Bentley autókat teljes színárnyalatokkal és opciókkal, minden igényt lefedve, a legjobb áron, 13,7 millió baht-tól kezdve, készen álljon a kampány fogadására . ” Álmai ajánlat elkészítése ” A különleges ajánlat lehetővé teszi, hogy azok, akik érdeklődnek a Bentley előrendelése iránt, saját finanszírozási tervet készítsenek, hogy könnyű legyen a döntésük, hogy Bentley tulajdonossá váljanak, és olyan nagy értékű kedvezmények közül választhatnak, amelyeknek nehéz ellenállni. Különleges kamatláb Kiterjesztett gyártói garancia és karbantartási csomag és első osztályú biztosítás és ttb kártyabirtokosoknak Minden típus különleges kiváltságokat is kap a Thanachart Thai Military Banktól 135 000 baht összegig pénzvisszatérítési jóváírással bármely Bentley autómodell foglalása és a foglalás ttb hitelkártyájával történő fizetése esetén. 100 000 baht vagy több eladási szelvényenként

 

Válasszon egy Bentley autót az AAS rendszerrel. Szerezze meg a „leghosszabb” hibrid akkumulátor garanciát, amely 8 év vagy 160 000 kilométer ( amelyik előbb bekövetkezik). és a gyártó által vállalt garancia Készen áll a sürgősségi segélyszolgálat nyújtására a nap 24 órájában, 3 teljes éven keresztül.

 

különlegesebb , hogy az első 5 fő , aki a rendezvényen Bentley – t rendel , prémium Spa & Wellness csomag utalványt kap 2 napra és 1 éjszakára tól . A Szöul Üdülő Saraburi tartomány Luxus Wellness, ahol jó egészség mellett pihenhet az egész család. Készen áll a kedvezménykártya OSIM masszázsfotelekre, high-tech masszázsfotelekre az új generációnak . Javítsa életminőségét egy precíz és pihentető masszázzsal . És azoknak, akiket érdekel egy 3 szintes szuper – luxus családi ház , amely minden életstílusnak megfelel . Könnyű. Lifttel és saját úszómedencével a város szívében , amely összeköti Thonglor-Ekkamai-t, mindössze 4 percre. Kilometers Park Heritage Village Pattanakarn 20 by Sammakorn maximum 500 000 baht engedményt kínál . Különleges kiváltságok csak az ügyfelek számára Csak az AAS Auto Service Bentley autói.

Related posts