Auto Bangkok Friss Kia Rendezvény 

A Kia bemutatja a Kia EV5 teljes kínálatát, Thaiföld első teljesen elektromos, sokoldalú, közepes méretű SUV-ja

  • Valódi SUV karosszéria merész és futurisztikus dizájnnal, négy változatban kapható: Light, Air, Earth Long Range és Earth Exclusive AWD .
  • Kiváló utastér okos dizájnnal és praktikummal, amely fiatal millenniumi párokat és családi célcsoportokat vonz magához.
  • 88,1 kWh akkumulátorkapacitás, akár 665 km-es hatótávolsággal ( NEDC)

 

A Kia Sales (Thailand) Company Limited felgyorsítja üzleti átalakulását a villamosítás irányába a Kia EV5 teljes termékcsaládjának hivatalos bemutatásával, amely a 45. Bangkoki Autószalonon mutatkozik be az ázsiai csendes-óceáni térségben . A Kia EV5 az
első teljesen elektromos, sokoldalú,
közepes méretű SUV Thaiföldön, megerősítve a vállalat elkötelezettségét az elektromos járművek népszerűsítésének felgyorsítása mellett, és a fogyasztók számára egyre bővülő elektromos autók kínálatát Thaiföldön. Az évezredes fiatal párokat és családokat megcélzó Kia EV5 az elektromos mobilitás és a jellegzetes SUV-dizájn új korszakát nyitja meg, amely a kiváló sokoldalúságot és kényelmet a fejlett technológiával, dinamikus teljesítménnyel, úttörő biztonsággal és kategóriájában legjobb elektromos hatótávval ötvözi . A Kia EV5 sorozat négy változatban lesz elérhető Thaiföldön: akciós indulási áron 2024. április 30 – ig : Light 1 249 000 baht, Air 1 349 000 baht, Earth Long Range 1 549 000 baht és Earth Exclusive, 040 baht. . Minden változathoz vonzó csomag tartozik, amely 7 év garanciát tartalmaz, 7 év ingyenes, 24 órás közúti segélyszolgálat, ill 8 év akkumulátor garancia az ügyfelek számára akik április 30- ig előre foglalnak . A Kia EV5 előzetesen foglalható lesz a Kia standján a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, amely órától kerül megrendezésre. 2024. március 2. és április 7. között a Challenger Hall 2 – ben , Impact Muang Thong Thaniban, valamint a Kia márkakereskedésben országszerte.

 

a Kia Sales (Thailand) Company Limited termék- és marketing részlegének alelnöke elárulta: „A Kia EV5 a 2. teljesen elektromos motorunk a sorozatban. A jármű a márka dedikált EV platformján alapul, amely szilárd alapként szolgál a jármű teljesítményéhez, és hozzájárul a kivételes általános vezetési teljesítményhez. A Kia egyedi tervezési filozófiája, az „Oposites United” sziluettje által formált Kia EV5 az elektromos mobilitás és a jellegzetes SUV-dizájn új korszakát nyitja meg, a kiemelkedő sokoldalúságot és kényelmet a fejlett technológiával, dinamikus teljesítménnyel és úttörő biztonsággal kombinálva harmonikusan biztosítva. kiegyensúlyozott jármű. A belső teret teljesen újragondolták, ihletet merítve a nemrégiben bemutatott nagyobb Kia EV9-ből, amelynek tágas belső terei koncepciójukban és kivitelezésében inkább hasonlítanak egy otthoni társalgóhoz, mint egy hagyományos autókabinhoz. A Kia EV5 termékpalettánk a thai piacon a játékot megváltoztató és modellgyorsítónk, amely a fiatalabb városi évezredeket, párokat és fiatal családokat célozza meg, akik „Életújítóknak” és „Trendalapoknak” nevezik magukat, akik intelligens és egyedi, teljesen elektromos járművet keresnek. amely a sokoldalúság, a stílus és a tágasság tekintetében valódi közepes méretű SUV-jellemzőket testesít meg.”

 

Thaiföldön négy változatban kapható: a Kia EV5 Light, a Kia EV5 Air, a Kia EV5 Earth Long Range és a csúcskategóriás Kia EV5 Earth Exclusive AWD , amely a mi csúcskategóriás hajtásláncunkkal és a legjobb – osztályon belüli funkciók . Minden változat elektromos hajtáslánc-konfigurációkkal rendelkezik. Az első két modell, a Kia EV5 Light és a Kia EV5 Air 64,2 kWh-s akkumulátorral és 160 kW-os elsőkerék-hajtású motorral rendelkezik. A modellek hatótávolsága feltöltéssel 490 km, az NEDC szabványok szerint, 8,5 másodperc alatt gyorsulnak fel 0-ról 100 km/h-ra, 217 LE-s teljesítménnyel és 310 Nm-es csúcsnyomatékkal. A járművek 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal és egy sor szabványos biztonsági funkcióval rendelkeznek, beleértve az ABS+EBD fékrendszert többszörös ütközési fékkel (MCB), az elektronikus menetstabilizálót (ESC), a parkolótávolság-figyelmeztetőt, a sávkövetési asszisztenst (LFA). , sávtartó asszisztens (LKA), ütközés-elhárító asszisztens (FCAA) csomóponti asszisztenssel és intelligens sebességtartó automatika (SCC) Stop & Go funkcióval. a Kia EV5 Air modellhez tartozik További vonzó funkciók, mint például a panorámás napfénytető, az elektromos emelővel ellátott Smart Electric Tailgate, a vezeték nélküli töltő és a térhatású monitor (SVM).

 

A 88,1 kWh-s akkumulátorral és ugyanazzal a 160 kW-os motorral a Kia EV5 Earth Long Range lenyűgöző, 665 km-es hatótávolságot ér el töltéssel az NEDC szabványok szerint. És végül, a csúcskategóriás Kia EV5 Earth Exclusive AWD 88,1 kWh-s akkumulátorral, 308 LE vagy 230 kW-os kombinált teljesítményű kettős motorral és 480 Nm-es csúcsnyomatékkal rendelkezik, amely 0-100 km/h-s gyorsulást tesz lehetővé mindössze 6,1 perc alatt. másodpercig. Az AWD modell hatótávolsága töltéssel 620 km , az NEDC szabványoknak megfelelően, és 141 kW-os gyorstöltési képességet kínál. (DC) , lehetővé téve az akkumulátor 10%-ról 80%-ra történő feltöltését mindössze 38 perc alatt. Mindkét modellhez 19 colos könnyűfém keréktárcsa tartozik. Amellett, hogy a Kia legújabb biztonsági funkcióival vannak felszerelve a Kia EV5 mind a négy változatában, az Earth Long-Range és az Earth Exclusive AWD más fejlett vezetőtámogató rendszerekkel (ADAS) is érkezik, beleértve a hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztenst. (RCCA), Blind-Spot Collision Avoidance Assist (BCAA), Blind-Spot View Monitor (BVM), Smart Cruise Control (SCC) Stop & Go funkcióval, Lane Keeping Assist (LKA) és Lane Following Assist (LFA), amelyek segíti a vezetőket a távolságtartásban, a sáv középpontjában maradásban és a sávváltásban, valamint a Safe Exit Assist.

 

A Kia EV5 többféle üléskonfigurációt és különféle ülésanyagokat kínál, környezetbarát újrahasznosított PET szövettel és Bio-PU bőrborítással, hogy megfeleljen az évezredes családok igényeinek. Az Earth Exkluzív AWD- ben változat, van a vezető pihenőülés négy üzemmódú masszázs funkcióval, három fokozatú fűtéssel és szellőző funkcióval, valamint állítható lábtámasz . A középkonzol hűtő- és fűtődoboz ételmelegítéshez és italhűtéshez is elérhető az Earth Exclusive AWD -ben modell . Melegen tudja tartani a teát , a kávét és az elviteleket , valamint hűvösen tárolja a jeges italokat és a vizet a kempingezéshez. Minden Kia EV5 változathoz több asztalos csomagtartó is tartozik, amely azonnal étkezőasztallá alakítható, és lehetővé teszi a családok számára a kabinban történő étkezést vagy a szabadban való étkezést. Ráadásul a Kia EV5-ösök Az utasteret a legmodernebb infotainment- és kapcsolódási technológiával szerelték fel, amely fokozza a hatékonyságot és a kényelmet. A „panorámás széles kijelző” egy 12,3 hüvelykes információs és szórakoztató rendszerből , egy 12,3 hüvelykes digitális clusterből és egy 5 hüvelykes klímaberendezés-kijelzőből áll, amelyek széleskörű információkat nyújtanak a járművezetőknek. magával ragadó élményért . Az egyszerűsített menük megkönnyítik az elektromos járművekre jellemző funkciók használatát, és lehetővé teszik a járművezetők számára, hogy egy pillantással láthassák a hatótávolságot és az elektromos járművek töltési állapotát.

 

„A különleges bevezetési ára a az egyes változatok Kia EV5-je: Light 1 249 000 baht , Air 1 349 000 baht, Earth Long Range 1 549 000 baht és Earth Exclusive AWD 1 749 000 baht. Minden változathoz vonzó csomag tartozik, amely 7 év garanciát, 7 év ingyenes, 24 órás közúti segélyszolgálatot és 8 év akkumulátorgaranciát tartalmaz azon ügyfelek számára, akik április 30-ig előre foglalnak . A Kia EV5 előzetesen foglalható lesz a Kia standján a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, amely 2024. március 25. és április 7. között zajlik a Challenger Hall 2 Impact Muang Thong Thaniban, valamint a Kia márkakereskedésben országszerte . Fény, levegő és földi hosszú hatótávolságú trimmek szállítása 2024 júliusától indul, míg az Earth Exclusive AWD szállítása várhatóan 2024 augusztusában kezdődik. A Kia EV5 tesztvezetése iránt érdeklődő vásárlók 2024 júliusától felkereshetik a Kia hivatalos márkakereskedéseit” – tette hozzá Jean- David Christian Harel.

 

Előzetes foglalás Különleges ajánlatok a Kia EV5-re, Thaiföld első, teljesen elektromos, sokoldalú, közepes méretű SUV-jára:

  • A Különleges indulási ár csak a Társaság által meghirdetett időszakra vonatkozik
  • Ingyenes 1. osztályú biztosítás kötelező gépjármű-biztosítással (CMI) 1 év időtartamra 1
  • Egy ingyenes K ia Otthoni Töltőkészlet (7 vagy 22 kW verziótól függően) és telepítési díj vásárlónak
  • 7 év vagy 150 000 km garancia 3
  • Ingyenes 24 órás közúti segélyszolgálat 7 évig, korlátlan kilométerrel 4
  • 8 év vagy 160 000 km akkumulátor garancia (nagyfeszültségű akkumulátor) 5

 

Megjegyzések:

1 1. típusú biztosítás és kötelező gépjármű-biztosítás (CMI) 1 éves időtartamra, csak a részt vevő biztosítókra korlátozódik, és nem váltható készpénzre

2 Ingyenes Kia Home Charger 1 készlet telepítéssel (22 kW EV5 Earth Long Range és EV5 Earth Exclusive AWD érték 69 000 Baht, 7 kW EV5 Light és EV5 Air érték 49 000 Baht)

3 Feltételek 7 év vagy 150 000 kilométer garanciára. Bármilyen időtartam az elsőig (a vevőszolgálat garanciális feltételei szerint)

4 A közúti segélyszolgálat feltételei: Ingyenes 24 óra 7 éven keresztül korlátlan futásteljesítmény mellett (a vevőszolgálat feltételei szerint)

5 Feltételek 8 évre vagy 160 000 kilométerre magasfeszültségű akkumulátorra. Bármilyen időtartam az elsőig (a vevőszolgálat garanciális feltételei szerint)

Related posts