Auto Bangkok Friss GWM Rendezvény 

GWM POER SAHAR HEV – Az első osztályú intelligens pickup

Az első hibrid meghajtású kisteherautó Thaiföldön , amely minden utazást olyanná tesz, mint egy szolgáltatás igénybevétele Első osztályú ülések A pickup teherautók színvonalának magasabb szintre emelése. A hagyományos kisteherautók használatának szabályainak megszegése Három szempontból is kiemelkedik az ugyanabban a szegmensben lévő pickup teherautók közül.

  • Kényelem, luxus, kifinomultság, GWM POER SAHAR HEV Ez egy nagy teherautó. Szegmensében a leghosszabb és a leghosszabb a tengelytáv. Tágassá teszi ennek az autónak az utasterét. Minden ülés olyan kényelmes, mint egy SUV , így olyan érzést kelt, mintha első osztályú üléseken utazna. És minden ülés olyan, mint egy VIP- ülés , teljesen megváltoztatva a vezetés és a kisteherautóban való utazás képét.
  • Az intelligens technológia élvonala Komplett technológia a biztonság és kényelem érdekében. Csökkentse a biztonsági aggályokat nagy teherautók vezetésekor.
  • Energia alternatív energiából Ez az első kisteherautó Thaiföldön, amely hibrid rendszerrel rendelkezik. Növelje a vezetési teljesítményt a motor és az elektromos motor révén.

 

A GWM POER márkanév alatti kisteherautókat az egyik zászlóshajó terméknek tekintik, amelyben a Great Wall Motor rendelkezik a legnagyobb szakértelemmel és hosszú múltra tekint vissza. Mi vagyunk az a márka, amely Kínában a legtöbb kisteherautót értékesített, már 26 éve. 1998-2023 ), és közel 50% -os piaci részesedéssel rendelkezik Kínában ( 2023 végén ) , 4 kontinensen, a világ több mint 50 országában, több mint 2,54 millió járművel.

Related posts